Personvernpolicy

Personvernpolicy
Når du handler på ViSSEVASSEs hjemmeside, må du oppgi opplysninger, slik at vi kan oppfylle bestillingen din. Du blir bedt om å oppgi:

Navn
Telefonnummer
E-postadresse
Kortopplysninger
Leveringsadresse

Vi bruker SSL (secure socket layer) i forbindelse med overføring av all informasjon. Vi lagrer ikke dine betalingsopplysninger i vår database av sikkerhetsmessige årsaker.

Hva bruker vi opplysningene dine til:
Behandling av bestillingen din. Det vil si at vi kan trekke penger for kjøpet, sende deg en ordrebekreftelse og en e-post når varen er avsendt, og sende varen ut til deg.
Kundeservice / reklamasjoner. Hvis du reklamerer eller ber om omlevering, trenger vi dine kontaktopplysninger for å kunne registrere din henvendelse og gjennomføre utbedring eller levere på nytt.
Markedsføring. Vi bruker dataene dine for å sende nyhetsbrev til deg på e-post, men bare hvis du har gitt samtykke til dette. Dersom du samtykker til nyhetsbrevet, samtykker du også til markedsføring på andre kanaler. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt. 

Hvem får tilgang til opplysningene dine:

Samarbeidspartnere:
For å kunne levere ordren, utleverer vi navn, adresse og telefonnummer til våre kurerer.

Andre selskaper:
I tillegg benytter vi tredjeparter til lagring og behandling av data for å kunne behandle ordren din og overholde lovgivningen. Disse behandler utelukkende opplysninger på våre vegne og kan ikke bruke dem til egne formål.

Du har alltid rett til å få opplyst hvilke opplysninger vi har registrert om deg, og du kan gjøre innsigelse mot en registrering. Hvis opplysningene er ufullstendige, irrelevante eller feil, har du rett til å få dem endret eller slettet. Disse rettighetene har du etter Personvernforordningen. Henvendelser i den forbindelse sendes til: shop@vissevasse.dk. 

I henhold til den danske bokføringsloven er vi likevel pålagt å lagre kjøpsdataene dine i fem år.