Personvernpolicy

Personvernpolicy
Når du handler på ViSSEVASSEs hjemmeside, må du oppgi opplysninger, slik at vi kan oppfylle bestillingen din. Du blir bedt om å oppgi:

Navn
Telefonnummer
E-postadresse
Kortopplysninger
Leveringsadresse

Vi bruker SSL (secure socket layer) i forbindelse med overføring av all informasjon. Vi lagrer ikke dine betalingsopplysninger i vår database av sikkerhetsmessige årsaker.

Hva bruker vi opplysningene dine til:
Behandling av bestillingen din. Det vil si at vi kan trekke penger for kjøpet, sende deg en ordrebekreftelse og en e-post når varen er avsendt, og sende varen ut til deg.
Kundeservice / reklamasjoner. Hvis du reklamerer eller ber om omlevering, trenger vi dine kontaktopplysninger for å kunne registrere din henvendelse og gjennomføre utbedring eller levere på nytt.
Markedsføring. Vi bruker dataene dine for å sende nyhetsbrev til deg på e-post, men bare hvis du har gitt samtykke til dette.

Hvem får tilgang til opplysningene dine:

Samarbeidspartnere:
For å kunne levere ordren, utleverer vi navn, adresse og telefonnummer til våre kurerer.

Andre selskaper:
I tillegg benytter vi tredjeparter til lagring og behandling av data for å kunne behandle ordren din og overholde lovgivningen. Disse behandler utelukkende opplysninger på våre vegne og kan ikke bruke dem til egne formål.

Du har alltid rett til å få opplyst hvilke opplysninger vi har registrert om deg, og du kan gjøre innsigelse mot en registrering. Hvis opplysningene er ufullstendige, irrelevante eller feil, har du rett til å få dem endret eller slettet. Disse rettighetene har du etter Personvernforordningen. Henvendelser i den forbindelse sendes til: shop@vissevasse.dk. 

I henhold til den danske bokføringsloven er vi likevel pålagt å lagre kjøpsdataene dine i fem år.