Vi støtter LittleBigHelp


Siden høsten 2020 har ViSSEVASSE støttet LittleBigHelp i arbeidet deres i India.

LittleBigHelp arbeider for å skape bedre fremtidsmuligheter for utsatte barn og familier i Vest-Bengal i det nordøstlige India. De arbeider for å sikre grunnleggende barnerettigheter som beskyttelse og utdanning, og de styrker kvinner sosialt og økonomisk gjennom yrkesrettet undervisning.

«Vi er stolte over å være corporate partners og dermed støtte LBHs prosjekter i India. Vi har tegnet en støtteplakat der alle pengene fra salget går direkte til LBH. Plakaten symboliserer håp, fred og vennskap og forestiller 3 lekende barn foran en av Kolkatas mest ikoniske bygninger, Victoria Memorial», sier Dorthe Mathiesen (designer hos ViSSEVASSE)

"Siden Kolkata plakaten, er der kommet 2 ekstra støtte plakater til, hvor 25% af salget går til LittleBigHelp. Plakaternes tema er fra kvinde til kvinde", siger Dorthe. 

Med vår støtte til LittleBigHelp er vi blitt corporate partner. Det betyr at vi støtter LittleBigHelp hvert år. 

Støtten til LittleBigHelp består av en støtteplakaterne Kolkata, Stronger Together og We are one. 

Kolkata plakaten er designet av Dorthe Mathiesen, som i samarbeid med Lisbeth har valgt ut motivet. ViSSEVASSE har betalt for produksjonen av plakaten, og når du kjøper plakaten, går beløpet altså ubeskåret til LittleBigHelp.

Dorthe forteller: «LittleBigHelps grunnlegger Lisbeth har en helt spesiell drivkraft og pasjon for å hjelpe utsatte barn og familier i India, som vi beundrer veldig! 
Alle barn har rett til en god barndom og helt basale ting som mat, en seng og skolegang. Når barna kommer under LBHs vinger, får de hjelp (både psykisk og praktisk), noe som gjør en kjempestor forskjell for de utsatte gatebarna.»

Bilde av grunnleggeren av LittleBigHelp, Lisbeth Johansen, og en av jentene fra barnehjemmet.

Gjennom 22 prosjekter gir LittleBigHelp direkte støtte til mer enn 1200 utsatte barn og voksne og indirekte til over 1300 familier. Prosjektene består av skoleforberedelse for barn fra 9 slumområder og opplysningsarbeid i de samme områdene, yrkesutdanning for utsatte kvinner, barnehjem, PC-treningssentre og en skole for barn og unge med spesielle behov.

«Et av LBHs fine prosjekter i Kolkata er et jentehjem der det bor 21 jenter. De elsker å kle seg ut, danse og legge puslespill, som alle andre jenter på deres alder. Det varmet oss helt inn i hjertet da vi fikk en hilsen med bildene av de glade jentene i fargestrålende kjoler!», sier Dorthe. Se de fine bildene nedenfor.

Du kan lese mer om LittleBigHelp og arbeidet deres her.