VIDEOER

Brand video
Hvem er ViSSEVASSE? Hvor holder de til? Hvem er med i teamet bak? Alt dette og mye mer kan du se i vår video om oss. Bli med bak scenen. Videoen er nemlig tatt opp på vårt kontor, showroom og lager.

Hvordan lager man en bildevegg?
Hvordan lager man en bildevegg? I denne videoen får du en enkel veiledning i å designe og henge opp en bildevegg hjemme hos deg. Se de nyeste ViSSEVASSE-plakatene her! 

Spillkort
Med en kortstokk er mulighetene for underholdning mange. Legg en kabal for deg selv eller ta et spill 500 eller fisk med vennene dine. Se ViSSEVASSE-spillkortene her.

Memospill
Memospill, eller huskespill som de også kalles, er morsomt for både barn og voksne. Hukommelsen blir satt på prøve når du skal finne de 54 parene med velkjente grafiske motiver. Finn ViSSEVASSE-memospill her.

Memospill
Når du er ferdig med memospillet, kan du bruke den grafiske siden av brikkene til å lage flotte geometriske mønstre. Det finnes uendelig mange kombinasjoner, både skjeve og symmetriske, det er bare fantasien som setter grenser. Her finner du ViSSEVASSE-memospill.

Inspiration - EVERWRAP
Se hvordan Sabinasverden bruker vårt slitesterke og bærekraftige  gavepapir, EVERWRAP, til å lage den vakreste bordpynten til brylluper eller andre fester. Du finner EVERWRAP her.