ViSSEVASSE x Pillivuyt

Vinter - ViSSEVASSE x Pillivuyt

Det kom julelys i Dorthes (vår designer) øyne da hun i 2020 fikk en e-post fra den ikoniske, franske porselensprodusenten Pillivuyt. 

De spurte nemlig om Dorthe ville være med på å designe et Pillivuyt-servise til de kalde månedene, som favner både det tradisjonelle og moderne.

Hun svarte selvfølgelig JA, og det ble startskuddet for samarbeidet og de mange timene med arbeid som ligger bak serviset Vinter.

Dorthe har dekorert serviset med sin grafiske strek og lyse, nordiske pastellfarger. Det har vært viktig for både Dorthe og Pillivuyt at serviset kan brukes til både hverdag og fest. Vi har også unngått julemotiver, slik at det kan brukes hele vinteren. 

Motivene gjenspeiler stemningen i de hyggelige vintermånedene og forteller historier fra nær og fjern om lek i snøen, stemningsfulle vinterlandskaper og samvær med familie og venner, som man kan hoppe inn i og bygge videre på.

Serviset består av 3 tallerkener i forskjellige størrelser, en skål og et krus, og motivene på hvert enkelt produkt forteller sin egen historie.

Vi er virkelig stolte av at Pillivuyt har valgt å samarbeide med oss, både på grunn av vårt design og vår grønne profil.
Noen av grunnstenene i den 200 år gamle virksomheten er godt håndverk, holdbare produkter og en ambisiøs produksjon basert på fornybar energi.

Det er en ære å arbeide sammen med en virksomhet med store ambisjoner når det gjelder den grønne omstillingen, og det betyr mye for oss at samarbeidet kan være med på å understreke vårt fokus på det området.

Det vakre serviset lever opp til samme høye kvalitetskrav som Pillivuyts øvrige porselen. Som alt annet porselen fra Pillivuyt fremstilles Vinter av en unik porselensmasse med en ekstremt hard glasur, noe som gjør porselenet ekstra motstandsdyktig overfor støt og slag.

Kjøp serviset her ->